Mitra Trifunovića 2
Zatvoreno 09:00 - 21:00

Praznici su stigli u Bingo City Center Tuzla

Praznična radost i magija darivanja stigli su i u Bingo City Center Tuzla. U periodu od 18. do 26. decembra sve posjetioce centra očekuje odlična zabava i ispraćaj 2021. godine. Slavljenička atmosfera počinje već 18. i 19. decembra, a nastavlja se i vikend poslije, 25. i 26. 12, kada će u centru biti organizirani različiti praznični sadržaji.

Oni koji se odluče vikend provesti u najvećem trgovačkom centru u ovom dijelu BiH, imat će priliku družiti se s Djedom Mrazem i vilenjacima, ali i probati ukusne medenjake. Zakazana je i radionica s Bakom Mraz, facepainting, Kreativna kuhinja s plastelinom, te radionica za izradu prazničnog okvira za sliku. Mališani će uživati u čitanju bajki, ali i paketićima koje mogu osvojiti. Naime, svi koji potroše 30 KM ili više u bilo kojoj trgovini u centru, pokazavši račun hostesama u centru, dobit će paketić.

 

Bingo City Center Tuzla je i ove godine odlučio otići korak dalje pa će tako drugog vikenda, 25. i 26. 12. svi koji dođu u centar moći donijeti očuvane ili nove igračke i ostaviti ih u kutije predviđene za to, a BCC Tuzla će ih odnijeti u Dom za nezbrinutu djecu.

 

Decembar je pun iznenađenja i na digitalnim kanalima Bingo City Centra Tuzla gdje možete učestvovati u različitim darivanjima i osvojiti vrijedne poklone.

 

 

*paketići se dijele do isteka zaliha