Mitra Trifunovića 2
Otvoreno 09:00 - 21:00
TROPIK GIFTS AND GAMES
TROPIK GIFTS AND GAMES

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

+387 62 343 068

E-mail

Tropik Gifts and Games je jedinstven koncept radnje koja spaja pop kulturu, licencirani poklon program, te knjige, igre i igračke za sve uzraste i generacije. Pored toga, tu je najbolji izbor opreme za kostimiranje, bilo da tražite nešto za rođendan, zabavu pod maskama ili halloween party.

Fokus je na programima koje nećete pronaći nigdje drugo, tako je tu veliki izbor oficijelnih licenciranih poklona vezanih za najpopularnije filmove, TV serije, video igre i druge franšize (Harry Potter, Marvel, DC, Star Wars, Lord of the Rings, Game of Thrones, Stranger Things, World of Warcraft i mnoge druge). Najpopularniji među poklonima su čaše i šolje, ali i rokovnici i privjesci, te neizostavne POP figure.

Tropik Gifts and Games se izdvaja i po svojoj ponudi društvenih igara i igara s kartama, i mjesto je family friendly druženja uz takmičenja i evente posvećene društvenim igrama. Pored klasičnih društvenih igara koje svaki dom treba da posjeduje, tu su i moderne društvene igre, koje su među najnagrađivanijim i najprodavanijim u Evropi i Americi.

Dio asortimana je posvećen i licenciranim linijama igračaka, koje prate trenutno najpopularnije dječije likove, a tu je i domaći brend Zaga i Filip, sa najširim izborom orginalnih proizvoda.

Kako ne bi bili zapostavljeni ljubitelji pisane riječi, tu je i veliki izbor beletristike, ali i slikovnica i bojanki za najmlađe.

Da vaši pokloni zablistaju u punom sjaju, i oduševe od prve sekunde, nudimo i uslugu pakovanja sa jedinstvenom kreativnošću.

Tropik Gifts and Games - vaše mjesto za poklone i zabavu za sve generacije.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

+387 62 343 068

E-mail