Mitra Trifunovića 2
Otvoreno 09:00 - 21:00
Kvin Restoran
Kvin Restoran

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

09:00-21:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

061 659 759

E-mail

 Kvin je svojevrsni omaž industrijskom imidžu Tuzle prošlog vijeka. Ime ovog modernog restorana potiče od naziva nekadašnje Fabrike kvasca Kvin Maja. Bingo City Center, izgrađen u dvorištu fabrike, posvetio joj je dio svoga enterijera, a Restoran Kvin kao jedan od njegovih ekskluzivnih sadržaja u potpunosti je sačuvao sjećanje na jedan od onovremenih simbola tuzlanske industrijske dominacije. Kroz autorsku online stilizaciju fabrike ovjekovječili smo je u vlastitom brend dizajnu. 

Unutrašnjost Restorana Kvin uređena je na način da gosti mogu birati udoban ambijent za poslovni ručak ili večeru uz bogatu vinsku kartu ili se pak opustiti uz svoj omiljeni koktel ili neko drugo omiljeno piće. Također naši gosti mogu uživati na jutarnjoj i dnevnoj pauzi uz kafu i kolač ili lagani doručak i sok. ili pak izmaštati najkreativniju kombinaciju ukusa i mirisa iz naših tematski kreiranih menija. 

Menije Restorana Kvin odlikuju namirnice kontroliranog porijekla, pažljivo skladištene kako bi se očuvala svježina i spriječio gubitak sastojaka. Zatim, priprema hrane se odvija uz upotrebu savremenih pećnica koje čuvaju hranjivu vrijednost. U svakom obroku je pažljivo izbalansiran odnos ugljikohidrata, masti i proteina, te mikronutrijenata. Prilikom pripreme hrane koriste se zdrave masnoće, začini, orašasti plodovi i sjemenke kako bi osigurali što bolju nutritivnu vrijednost obroka, a uz ponudu na meniju je dodana i lista mogućih alergenskih sastojaka obroka. 

Pred Vama je posebna priča, kreirana ljubavlju i znanjem. Hrana je važan dio našeg života. Uz hranu se družimo, radujemo i slavimo. Jesti hranu u prijatnom okruženju, sa dragim ljudima je posebna dimenzija brige o sebi. Vjerujemo da će pažnja koja je posvećena pripremi naših obroka doprinijeti ne samo Vašem uživanju u hrani nego i doprinijeti razvijanju boljih prehrambenih navika.

 

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

09:00-21:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

061 659 759

E-mail