Mitra Trifunovića 2
Zatvoreno 09:00 - 21:00
Barbosa
Barbosa

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

066 643 162

E-mail

 Uticajni, inovativni i progresivni!

 

HISTORIJAT

brend BARBOSA je dio preduzeća UTIP koje je osnovano 1989. godine, a počeo sa radom 1990. godine. Od samog osnivanja preduzeća na čelu su bili najeminentniji stručnjaci u oblasti  tekstila koji su ujedno bili i njeni osnivači. Već nakon prve godine poslovanja započinje proizvodnja muške i ženske konfekcije kao i izlazak na tržište Njemačke i Rusije.

 

KO SMO MI?

 

BARBOSA nastaje 2006. godine i sa njom se rađa potpuno nova smijernica našeg preduzeća.

 

BARBOSA odmah po svom osnivanju dobija veliku pažnju na našem tržištu pa ga velikom brzinom i osvaja svojim kvalitetom i cijenom.

 

BARBOSA brzo postaje sinonim za eleganciju, otmenost, luksuz i stil.

 

Barbosa uvodi potpuno moderan pristup modi.

Vođena novom vizijom, modna kuća Barbosa definiše luksuz 21. veka. Naši proizvodi predstavljaju vrhunac italijanskog kroja i neprevaziđeni su po svom kvalitetu i pažnji prema detaljima. BARBOSA posjeduje sopstvenu mrežu od 25 luksuznih prodavnica širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Naši proizvodi su poznati po odličnom odnosu kvaliteta i cijene. Pored spoljnih saradnika iz svijeta mode Barbosa u svom timu ima vrhunske dizajnere, social medija stručnjake, arhitekte i fotografe, koji zajedno BARBOSA brendu daju savremenu notu, prateći svijetske trendove ali ujedno dajući i svoje prepoznatljivo i autentično viđenje odijevanja savremenog muškarca.

BARBOSA je najveći domaći i regionalni muški konfekcijski brend sa proizvodnjom od preko 300.000 jedinica na godišnjem nivou. BARBOSA kao brend UTIP-a je registrovan u Ženevi kao i u svim zemljama Evrope, SAD-a i Rusije. Poseban akcenat stavlja se na upotrebu prirodnih materijala, najfinijih pamučnih vlakana, vune, lana i pamuka. Kao takvi BARBOSA MODELI nosivi su u svim prilikama, kako poslovnim varijantama, svakodnevnim opuštenim šetnjama gradom, tako i večernjim izlascima.

Kvalitetnim odnosom u odabiru kombinacija prirodnih materijala i elastina u samoj izradi tkanina i pletenina, daje se još jedna karakteristika BARBOSA MODELI, nagalašavajući lagane i prijatno nosive odijevne predmete kroz koje tijelo diše i ima fleksibilnost u pokretu. Posvećenost BARBOSA tima u odabiru boja, materijala i prefinjenih krojeva odjevnih predmeta, prateći svetske trendove.

Barbosi je kvalitet na prvom mjestu.

Košulje i odijela su po kvalitetu i modernom dizajnu poznati širom Balkana.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

066 643 162

E-mail