Mitra Trifunovića 2
Zatvoreno 09:00 - 21:00
Kuglana Brunswick
Kuglana Brunswick

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Nedjelja

09:00-23:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

035/368-506

E-mail

U sklopu Bingo City Centera u Tuzli na prvom spratu u blizini Food courta nalazi se vrhunski opremljena i super zabavna kuglana. Zapravo je u pitanju tzv. Bowling ili „američko kuglanje“

Koja je razlika?

Bowling se često izjednačava s kuglanjem, ali kuglanje je isključivo sport.  Osim toga, bowling ima deset slobodnih čunjeva, dok kuglanje ima devet, bowling kugle su veće i dolaze u različitim težinama i bojama, dok su u klasičnom kuglanju kugle manje i uglavnom iste težine i boje. Uz kuglu u osnovnu opremu se ubrajaju i posebne cipele za bowling koje u našoj kuglani možete iznajmiti, u veličinama od 35 do 46.

U našoj bowling kuglani imamo šest staza koje uz grafike na zidovima izgledaju veoma zabavno i atraktivne su za fotkanje, što bismo popularno rekli, instagramičan interijer.

Osim ovih staza, imamo i devet stolova za bilijar, tri stola za stolni tenis, tri aparata za pikado, dva za karambolu, jedan za košarku, jedan stol za tzv. Air Hockey (zračni hokej) te jedan aparat za boks.

Termin za kuglanje je moguće rezervisati putem e-maila, telefonskim brojem i lično kada gosti dođu u kuglanu. Ako želite proslaviti rođendan, momačko ili djevojačko, pa čak i team building, naša kuglana je idealno mjesto za to, samo je potrebno rezervisati barem 72 sata unaprijed.

Termini za ostali zabavni sadržaj se ne mogu rezervisati, obzirom da je vrijeme igranja kratko i brzo se oslobodi za ostale goste i igrače.

Cijene:

Kuglanje 1 sat - 10 KM

Bilijar 1 sat -  5 KM

Stolni tenis 1 sat - 7 KM

Ostali aparati za igranje pokreću se na kovanice od 1 KM.

Rezervacije termina putem telefona 035 368 506 ili na mail kuglanabcc@bingotuzla.ba

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Nedjelja

09:00-23:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

035/368-506

E-mail