Mitra Trifunovića 2
Zatvoreno 09:00 - 21:00
Sport vision
Sport vision

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

035/287-180

E-mail

Kao uspješan tim kompanija Sport Vision se vodi poslovnom filozofijom koja se odslikava sloganom MI SMO EKIPA!

Osnovana 1996. godine u Bijeljini, kompanija Sport Vision je lider sportske maloprodaje na tržištima Balkana. Trgovina, maloprodaja i veleprodaja u domenu sportske industrije su djelatnosti kojima se kompanija bavi. Svi Sport Vision maloprodajni objekti u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji i Albaniji, nude široku lepezu artikala kojima potrošači mogu da zadovolje sve svoje sportske i rekreativne potrebe

U ponudi se nalazi širok asortiman proizvoda sa više od 30 renomiranih brendova najpoznatijih svjetskih proizvođača. Sport Vision ima licencni ugovor za distribuciju vrhunskih marki kao sto su Umbro, Champion, Sergio Tacchini, Lonsdale, Slazenger, Ellesse, Carrera, Dunlop i Karrimor. Najveci smo regionalni partner vodećih svjetskih sportskih brendova kao što su Nike, adidas, Reebok, Converse i dr.

Champion je namjenjen onima koji cijene moderan dizajn i dobar kvalitet. Ellesse je poznat italijanski brand koji se izdavaja po tome što je, pored sportske garderobe, idealan ne samo za treninge, već i za opušten dnevni izgled. Umbro je potvrdio da se uklapa u današnje, kako sportske, tako i modne trendove.

Orijentacija na potrošače i promocija sporta i sportskih aktivnosti je uvijek u planu jer MI SMO EKIPA sa našim saradnicima!

Sport i fitness

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

035/287-180

E-mail