Mitra Trifunovića 2
Zatvoreno 09:00 - 20:00
Planika
Planika

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

035/217-512

E-mail

Pia Lank je ekskluzivna multibrand prodavnica obuće i galanterije te je od sada, pored Sarajeva, dostupna za naše kupce u Tuzli. Brend Pia Lank je razvijen od strane dobro poznate robne marke Planika koja ima tradiciju dugu preko 70 godina.

U našoj ponudi je veliki izbor obuće i galanterije renomiranih svjetskih i evropskih proizvođača kao što su:

Ecco – brend iz Danske koji je ujedno i vodeća kompanija u svetu za inovativnu udobnu obuću za muškarce, žene i decu.

Gabor – 60 godina porodične tradicije i inovacije ovaj njemački brend stavlja na poziciju jednog od vodećih u proizvodnji ženskih cipela visoke kvalitete

Tamaris – jedna je od najpopularnijih i najpoznatijih robnih marki u Njemačkoj, koju vole jake urbane žene širom svijeta. U našim prodavnicama je zastupljen već dugi niz godina.

Ara – njemački brend koji na tržištu postoji preko 60 godina, a milijune cipela za žene I muškarce koje godišnje proizvede izvozi u više od 70 različitih zemalja svijeta

Bugatti – jedan od najpoznatijih evropskih brendova poznat po svojoj kvaliteti i praćenju svjetskih modnih trendova u izradi obuće za muškarce i žene

Caprice – njemački brend koji kombinuje fascinantnu modu sa vodećom tehnologijom udobnosti. Rezultat je osećaj kao da hodamo po vazduhu.

Rieker – jedan od najprodavanijih brendova na svjetskom tržištu već dugi niz godina koji je prepoznatljiv po svojim anti-stress modelima.

Legero – brend iz Austrije i ujedno jedan od vodećih svjetskih brendova u proizvodnji muške i ženske. Legero ima sve ono šta noge obožavaju – lakoću, udobnost, prozračnost i GORE-TEX

Superfit – austrijski brend čija je obuća za djecu odobrena od strane 98% pedijatara i ortopeda u Austriji, Njemačkoj i Švajcarskoj te ocjenjena najvećom ocjenom. Velika odgovornost za male noge.

Od ostalih brendova u ponudi izdvajamo Salamander, Lloyd, Hoegl, Peter Kaiser, Mjus, Baldinini, S’Oliver, Marco Tozzi, Xti, Gri Sport, COXX, Darkwood, Nike, Adidas, Reebok, Converse i Puma.

Našu jedinstvenu ponudu možete provjeriti upravo u novootvorenoj trgovini Pia Lank na 1. spratu u BINGO City Center.  Uvjerite se zašto je Pia Lank sinonim za modu, kvalitet i dizajn.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

035/217-512

E-mail