Mitra Trifunovića 2
Zatvoreno 09:00 - 20:00
Golden Rose
Golden Rose

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

062 252 790

E-mail

Dobrodošli u svijet Golden Rose kozmetike - brenda koji pruža izdržljive,kvalitetne i sigurne proizvode! Kao ekskluzivni distributer kozmetike Erkul Cosmetics, firma Golden Rose d.o.o uspješno posluje na bosanskom tržištu od 2005. godine.

Naša politika je odgovor na potražnju potrošača, spajajući visokokvalitetne proizvode s pristupačnim cijenama. Zahvaljujući dobro obučenom menadžmentu i stručnom osoblju, kontinuirano ostvarujemo dinamičan razvoj. Poštovanje visoke kvalitete naših proizvoda od strane klijenata, poslovnih partnera i javnosti rezultiralo je brojnim nagradama i priznanjima.

Erkul Cosmetics je renomirani lider na svjetskom tržištu kozmetike od 1983. godine. Izvozimo u preko 83 zemlje, uključujući SAD, Njemačku i Italiju, postižući izuzetan uspjeh na svakom tržištu.

Svjesni smo da kozmetički proizvodi izravno utječu na ljudsko zdravlje, stoga Erkul Cosmetics posvećuje veliku pažnju istraživanju i razvoju. Naš istraživački odjel surađuje s kozmetolozima i konzultantima iz Italije i Francuske kako bi razvijao nove formulacije i tehnologije. Osim toga, odjel za kontrolu kvalitete nadzire sve faze proizvodnog procesa, osiguravajući vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u inovacije, Golden Rose je postao jedan od najmodernija fabrika kozmetike s reputacijom svjetskog renomea. Direktna suradnja s proizvođačima ambalaže omogućila nam je optimizaciju proizvodnje, smanjenje troškova i povećanje konkurentnosti na tržištu.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

09:00-20:00

Lokacija

Sprat: 1

Kontakt

062 252 790

E-mail