Mitra Trifunovića 2
Otvoreno 09:00 - 21:00

Mirza Mustafagić te vodi u proljetni shopping u BCCu

Ko god me poznaje, zna da sam nekoliko puta sedmično ako ne i svakodnevno u Bingo City Centru Tuzla. Mislim da sam (usta moja hvalite me) jedan od boljih poznavalaca ponude i onoga što nudi BCC Tuzla, a nudi puno toga. Ja sam osoba koja ne voli često da mijenja ono na što naviknem, tako je i sa centrima i radnjama gdje kupujem. Jako volim da znam gdje se šta nalazi jer nisam osoba koja provodi sate u shoppingu. Kako imam mnoštvo odjeće, rijetko kada u kupovinu idem po potrebi, gotovo uvijek je to neplanirana kupovina koja se desi spontano.

 

U Bingo City Centru Tuzla zaista možete pronaći sve što je potrebno kako za kuću tako i da biste pratili posljednje modne trendove kada je odjeća u pitanju. Ja svoje odlaske u centar razvrstavam u nekoliko kategorija, a to su : hrana, higijena, uljepšavanje, odjeća, obuća, zabava, pokloni i uređenje enterijera. Kada je HRANA u pitanju, najčešće, moram biti iskren odlazim u hipermarket Bingo jer tu imam najveći izbor najraznovrsnijih namirnica, voća i povrća u cijeloj Tuzli, dok eventualno s vremena na vrijeme s prijateljima ili porodicom na drugom spratu uživam u ukusnoj hrani restorana koji su u ponudi. S druge strane, kada je higijena ili uljepšavanje u pitanju, tu je DM market u kojem mogu pronaći sve što mi je potrebno od drogerijskih preparata i sve što trebam za moje kućne ljubimce, Nou i Cicija.

 

Kad pomislim na odjeću, odmah pomislim na, kako je ja u šali zovem, svetu četvorku a to su Zara, Bershka, Pull&Bear i Stradivarius. Mislim da je pola mog ormara upravo odjeća iz Zare i to je radnja u koju jako često uđem, nekada da pogledam ponudu, a puno češće da kupim odjevne komade. Upravo u Zari mogu pronaći i opuštene casual kombinacije ali i svečanije i ozbiljnije komade odjeće. S druge strane, Bershka i Pull&Bear su moj izbor kada uzimam neobaveznu i odjeću u kojoj provodim slobodno vrijeme dok je Stradivarius moj čest izbor kada kupujem poklone dragim osobama. 

 

Kad smo kod poklona, pored Stradivariusa, jako često ih kupujem i u Parfoisu, Pandori, Faradisu ili Carpisi, iako i knjižara Kultura ima super stvari, mada ovo je dosta promjenjiva kategorija u zavisnosti od toga šta i kome kupujem. Obuća je lagan izbor za mene jer tu imam dva izbora, a to su Deichmann i Buzz, ponekad se zna desiti da nešto super pronađem i u Planici ili Jeordiesu.

Nedavno sam uređivao svoj životni prostor i gotovo svakodnevno sam bio u RetroHome Concept Storeu gdje sam pronalazio predivne detalje koji svaki dom učine posebnim. Ako ne idete često, promijenite to, svidjet će vam se njihova ponuda.

 

I za kraj, malo zabave nikome ne šteti. Svoje slobodne trenutke s meni dragim ljudima jako često znam provesti u Cinestaru gdje pogledamo neki super film ili u Kuglani gdje najčešće kuglamo ili igramo stolni nogomet. 


Kada sumiram sve, zaista sam sretan pa u Tuzli i okolini ima ovakav centar za koji smo prije išli i u druge države. Sve na jednom mjestu što je potrebno da bismo zaboravili na svakodnevnicu i malo se opustili. BCC ovih dana ima super ponudu jer su stigle proljetne kolekcije i čeka vas preeeeedobar izbor. Ukoliko budete išli u neku radnju s mojom preporukom, obavezno mi javite šta ste odabrali za sebe. Uživajte!