Mitra Trifunovića 2
Otvoreno 09:00 - 21:00

YOUR PERFECT SUMMER ADVENTURE!

Zaigraj i osvoji nezaboravno ljetno putovanje za dvoje!

 KAKO UČESTVOVATI?

 

U periodu od dva vikenda, od 07.07. do 09.07.2023. i od 14.07. do 16.07.2023. prijavite svoje individualno učešće u prizemlju Centra, javljanjem na posebno kreiranom pultu, nakon čega preuzimate Vaš „pasoš“, s kojim pristupate takmičenju i krećete u nezaboravnu avanturu.

Napomena: U programu natječaja mogu sudjelovati samo punoljetne osobe. 


KADA? 

I vikend

o   07.07. od 15 – 19h

o   08. i 09.07. od 11 – 15h

II vikend

o   14.07. od 15 – 19h

o   15. i 16.07. od 11 – 15h

PROGLAŠENJE I IZVLAČENJE DOBITNIKA

o  16.07. u 16h

NAGRADA! 

o   Putovanje za dvije osobe u Tursku, Antalija 



PRAVILA I OPIS NAGRADNE IGRE

 

Unutar centra će biti postavljeno 5 tematskih kutaka. Prvi korak je preuzimanje pasoša za početak nagradne igre na centralnom trgu BCC-a. Nakon toga, posjetioci moraju pronaći četiri kutka u centru i uz ispunjenje kratkog izazova osvojiti pečat. Pasoš ispunjen pečatima i ličnim podacima odlažu u za to predviđenu kutiju na centralnom kutku.

 

 

OPIS IGARA I MEHANIZMA

 

CENTRALNI KUTAK: Ovaj kutak predstavlja START i FINISH tačku nagradnog takmičenja i nalazi se u prizemlju centra.

 

1) KUTAK "Your perfect pair of sunglasses" / PRAVILA: U igri sudjeluje jedan igrač, gdje za cilj ima izabrati jedan par predimenzioniranih naočala i uslikati se s njima. Hostesa fotografiše takmičara i za ispunjenje ovog izazova ovjerava pasoš pečatom.  

 

2) KUTAK "Your summer song" / PRAVILA: U igri sudjeluje jedan igrač, gdje za cilj ima napisati stih ili kraću ljetnu pjesmu na tabli, koristeći riječi koje asociraju na ljeto (more, školjka, pučina, i sl.). Hostesa fotografiše tablu sa stihom i za ispunjenje ovog izazova ovjerava pasoš pečatom.  

 

3) KUTAK "Your favourite game" / PRAVILA: U igri sudjeluje jedan igrač, gdje za cilj ima na digitalnom display-u odigrati memory igricu i istu uspješno završiti. Hostesa provjerava da li je igrica završena uspješno i za ispunjenje ovog izazova ovjerava pasoš pečatom.  

 

4) KUTAK "Your fitness challenge" / PRAVILA: U igri sudjeluje jedan igrač, gdje za cilj ima odabrati i ispuniti jedan od tri ponuđena fitness challange-a (10x uraditi čučanj, 4x zavrtiti hulahop oko struka ili 10x preskočiti konopac). Hostesa provjerava da li je izazov uspješno izvršen i ovjerava pasoš pečatom.  

 

Napomena: Prilikom prikupljanja pečata u pasoš, nije bitan redoslijed kutaka, iste birate nasumično. Cilj je prikupiti 4 pečata i time ispuniti sve izazove. 


PROGLAŠENJE I IZVLAČENJE DOBITNIKA

o   16.07. u 16h

Napomena: Pobjednik je punoljetna osoba čiji pravilno ispunjeni pasoš (sa svim prikupljenim pečatima i ispunjenim osobnim podacima) bude slučajnim odabirom izvučen 16.07. u 16h iz nagradne kutije, nakon čega će biti kontaktiran za dalje upute u roku od 7 dana. Izvlačenje će se emitovati putem live prenosa na Instagram profilu BCC Tuzla. Također naknadno nakon evidencije svih učesnika, spisak svih učesnika i pobjednika će se objaviti na web stranici (u dnu ovog teksta). 


REZULTATI

o   Pravilnik nagradne igre možete pogledati u nastavku:
PRAVILA NAGRADNE IGRE_Your perfect summer adventureFBiH.pdf

o   Pobjednica: AZRA MUSTAFIĆ