Mitra Trifunovića 2
Otvoreno 09:00 - 21:00

Rođendanska zabava luda, popusti i nagrade svuda!

Bingo City Centar Tuzla slavi 5. rođendan i tim povodom priprema veliku zabavu za sve posjetioce. U periodu od 11. do 14. novembra svi koji dođu u BCC Tuzla uživat će u odličnom provodu, zabavi, a čekaju ih i vrijedne nagrade i fenomenalni rođendanski popusti koji idu do nevjerovatnih 50%.

 

Najveći šoping centar u ovom dijelu BiH i ove godine je pripremio mnoštvo iznenađenja za djecu i odrasle. Tako će svi prisutni imati priliku da se super zabave uz gigantske društvene igre koje će biti postavljene u centru. Mališani će posebno uživati jer će za njih pobrinuti zabavni animatori, maskote, balon majstori i face painting umjetnici.  


Proslavu 5. rođendana BCC-a će obilježiti i nagradna igra, tako da će svi koji u periodu od 11. do 14. novembra obave kupovinu u iznosu od 50 KM ili više u trgovinama u centru moći da osvoje i jednu od skoro 200 vrijednih nagrada. Najsretniji će osvojiti bankovne platne kartice u iznosu od 50, 100 i 200 KM. Izvlačenje dobitnika zakazano je za 15. novembar.

 

Kako učestvovati? 


​​Nagradna igra je namijenjena svim kupcima koji u Bingo City Centar Tuzla ostvare kupovinu u iznosu većem od 50 KM tokom 4 dana proslave rođendana (11 – 14.11.2021.), u bilo kojoj Bingo City Centar Tuzla trgovini. 


U ovisnosti koliko su potrošili, kupci mogu ubaciti račun (sa sljedećim podacima: ime i prezime, adresa stanovanja, opština prebivališta, grad i kontakt telefon) u jednu od 3 ponuđene kutije. 


Minimalni iznos za trošenje i učestvovanje u nagradnoj igri je 50KM. Računi se ne mogu sabirati i jedan račun iz jedne prodavnice može učestvovati u nagradnoj igri. U nagradnoj igri mogu učestvovati sva fizička lica starija od 18. godina sa prebivalištem na području Federacije Bosne i Hercegovine.

 

Nagrade: 


- 130 x bankovna platna kartica sa 50 KM - Kutija za račune od 50 KM do 100 KM

- 50 x  bankovna platna kartica sa 100 KM - Kutija za račune od 100 KM do 200 KM

- 10 x bankovna platna kartica sa 200 KM - Kutija za račune preko 200 KM


Rođendanska kupovina je upravo postala još bolja jer vas čekaju odlični popusti u trgovinama BCC-a. Pridruži se proslavi i čeka te rođendanska zabava luda, popusti i nagrade svuda!